• OZNAM- 2. kolo prijímacích skúšok

          • 4- ročný študijný odbor s maturitou 6330K bankový pracovník

            Počet voľných miest: 16

            Termín prijímacej skúšky: 20.6.2023

            Prihlášky sa podávajú cez Edupage od 6.6.2023

            Výsledková listina s poradím uchádzačov bude zverejnená 23.6.2023

            Záujemca  záväzne    potvrdí nastúpenie do 28.6.2023

          • Ukončili sme ďalší partnerský projekt

          •  

            V dňoch 8. až 12. mája 2023 sa uskutočnilo posledné projektové stretnutie medzinárodného projektu „I am more than what you see“. Projekt bol zameraný na boj proti šikane a fungoval pod záštitou programu Erasmus +. Projektu sa zúčastnili študenti a učitelia z Portugalska, Talianska, Francúzka, Turecka a Slovenska. Presne ako počas našich mobilít v partnerských krajinách, aj my sme sa zamerali na propagáciu témy projektu prostredníctvom umenia. S našimi partnermi sme si pripravili pesničky v rodnom aj v anglickom jazyku, čím sme sa snažili zvýšiť povedomie o šikane. Študenti trávili spoločný čas aj ďalšími hudobnými aktivitami ako hudobný kvíz, karaoke či spevom v taliančine, francúzštine a slovenčine. V rámci nášho spoločného programu sme navštívili mestá Bojnice a Bratislava, spoznávali sme našu históriu, prírodu a kultúru, zlepšovali sme komunikačné zručnosti v anglickom jazyku a posilňovali medzinárodné priateľstvá. Na záver sme sa s našimi partnermi rozlúčili na slávnostnej večeri a spomínali na úžasné spoločné zážitky, ktoré sme spolu za posledný rok prežili.

          • Medzinárodné projektové stretnutie Slovensko

          •  

            V dňoch 8. až 12. mája 2023 sa na našej škole uskutočnilo posledné projektové stretnutie z medzinárodného ekologicko-edukačného projektu „For a sustainable world, not the climate, change yourself!“ pod záštitou programu Erasmus +. Pani riaditeľka, pani učiteľky a šikovní žiaci sprevádzali našich partnerov z Litvy, Portugalska a Rumunska. Pripravili sme si pre nich mnoho zábavných a vzdelávacích aktivít, ktoré v nás vzbudili túžbu pomáhať našej planéte. Vytvárali sme napríklad plagáty zamerané na túto tematiku v skupinách tvorených žiakmi z rôznych krajín, čím sme si zlepšovali komunikačné zručnosti a posilňovali priateľstvá. Spoločne sme navštívili mestá Bojnice a Bratislava, spoznávali sme našu históriu a kultúru, dozvedeli sme sa nové poznatky napríklad o ekologickej preprave v spoločnosti DPD. Naši žiaci si pripravili aj ekologický kvíz a iné zelené aktivity. Na záver týždňa žiaci odprezentovali spomínané plagáty a tým zdôraznili, aké dôležité je pomáhať našej planéte. Na záver nasledovalo spoločné sadenie stromčekov, čo bolo krásnym symbolickým gestom k budovaniu lepšieho sveta a k ukončeniu projektu.

            Emma Ďurinová a Terézia Bubeníková

          • Matematický Klokan

          • Dňa 27. marca 2023 žiaci našej školy súťažili v medzinárodnej súťaži Matematický Klokan, ktorého štartovné bolo hradené z OZROA. V kategórii KADET O12 súťažilo online formou 21 žiakov 1. ročníka. Do tejto súťažnej kategórie bolo celkovo zapojených 2 815 žiakov. Traja naši žiaci dosiahli výborné výsledky:

             

            5. miesto Jozef Tóth z 1. B 

            9. miesto Erik Varga z 1. D

            10. miesto Adam Csámpay z 1. A

             

            Všetci naši žiaci sa umiestnili do 43. miesta.

             

            SRDEČNE GRATULUJEME :-)

             

          • Olympiáda Mladý účtovník 2023 Finálové celoštátne kolo

          • Dňa 20. apríla 2023 sa uskutočnilo celoštátne finálové  kolo súťaže Olympiáda Mladý účtovník  2023 formou online. Vo finálovom kole žiaci vypracovávali súvislý príklad za jedno účtovné obdobie na počítači v účtovnom softvéri OMEGA.

            Súťaže sa zúčastnila naša žiačka zo IV.A triedy Lívia Vivodíková. Obsadila 8. miesto v celoštátnom kole z celkového počtu súťažiach žiakov 31.

             Je to mimoriadny úspech a my SRDEČNE BLAHOŽELÁME a ĎAKUJEME ZA REPREZENTÁCIU NAŠEJ ŠKOLY !