• Otvorenie školského roka 2022/2023

          • Slávnostné otvorenie nového školského roka sa bude konať dňa 5.9.2022 o 9.00 hod. v areáli školy.

            Žiaci 1. ročníka si nájdu svoje umiestnenie do príslušnej triedy na  zoznamoch pri vchode do hlavnej budovy.

            Rodič predkladá pri nástupe do školy a po každom prerušení dochádzky do školy a školského zariadenia v trvaní 5 a viac po sebe nasledujúcich vyučovacích dní (víkendy a sviatky sa nepočítajú) „Písomné vyhlásenie o bezpríznakovosti“ dieťaťa/žiaka.

            Žiaci 2.-4. ročníka odkliknú vyhlásenie o bezpríznakovosti cez Edupage. Žiaci 1. ročníka si so sebou prinesú zákonným zástupcom podpísané vyhlásenie na otvorenie školského roka dňa 5.9.2022.

            Tlačivo nájdete tu:

          • ŽENSKÉ LÍDERKY V DIGITÁLNEJ DOBE 

          • Kráľovná Alžbeta II. je na tróne - líderkou už 70 rokov, oslavuje platinové jubileum. V tejto súvislosti vyhlásilo Britské veľvyslanectvo na Slovensku súťaž ŽENSKÉ LÍDERKY V DIGITÁLNEJ DOBE. Projekt vyzýva dievčatá a mladé ženy vo veku od 13 do 26 rokov – užívateľky internetu zasúťažiť si.

             

             

            Tieto dámy sa môžu zapojiť tak, že vytvoria nejaký príspevok na sociálne siete (môže to byť v rôznych formách a podobách, napríklad séria fotiek, video, story, meme, plagát), ktorý má vyzývať, podporovať dievčatá a mladé ženy v tom, aby sa nebáli stať líderkami v najrôznejších oblastiach, dokonca i v takých, v ktorých sa ženy ani dnes veľmi neangažujú alebo sú považované za „mužské“. Celý projekt má svoje ambasádorky, výnimočné ženské líderky a známe osobnosti. Ony budú súťaž aj hodnotiť a zároveň súhlasili, že s víťazkami strávia deň, ukážu jej, o čom je ich práca, poskytnú koučing a mentoring. 

             

            Termín na posielanie súťažných príspevkov predĺžený do 14. októbra 2022!

             

            Britské veľvyslanectvo na Slovensku v spolupráci s päťkou inšpiratívnych Sloveniek a ženských líderiek vyhlasujú súťaž Ženské líderky v digitálnej dobe inšpirovanú Jej Veličenstvom kráľovnou Alžbetou II.

             

            Vytvorte digitálny príspevok, ktorý bude propagovať rovnosť, líderstvo dievčat a žien a získajte zaujímavé ceny. Viac info tu.